x
Advies nodig?

Bel 09 248 67 06
Maandag - vrijdag: 9u-19u
Zaterdag: 9u30-16u30

Gelieve dit formulier enkel te gebruiken voor technische problemen. Voor alle vragen omtrent reservaties kunt u terecht bij onze klantendienst

Wij zijn er voor u

09 / 248 67 06
Elke werkdag van 9u tot 19u.
Zaterdag van 9u30 tot 16u30.

Pegase luidt de zomer extra luxueus in...

Wij bieden u een uitgebreide keuze aan de beste kamers en suites. Boekt u tijdig uw vakantie, dan logeert u in een hoger kamertype*: een uniek geschenk bij uw luxueuze Pegase-vakantie.

Vroeg reserveren biedt u de opportuniteit om in alle gemoedsrust af te tellen naar uw welverdiende vakantie. Naast een kamerupgrade, kunt u ook rekenen op onderstaande voordelen:

Vroegboekkorting tot € 800 p.p.

Het loont om uw vakantie vroeg te boeken. U geniet namelijk van een exclusieve korting tot wel € 800* per persoon bovenop de bovenvermelde kamerupgrade.

Exclusieve kamertypes

Indien u tijdig uw vakantie vastlegt, geniet u van een ruime keuze aan de mooiste kamertypes, van kamers met balkon of zeezicht tot minisuites en gezinskamers. En die keuze blijft gegarandeerd!

Wijzigen tot 7 dagen voor afreis

Flexibiliteit is voor ons het hoogste goed, zelfs indien uw vakantie reeds gereserveerd is. U kunt tot 7 dagen voor uw vertrek zowel uw afreisdata, bestemming als hotel kosteloos wijzigen.*

Vrijblijvende optie van 7 dagen

Zijn er nog een aantal onzekerheden tijdens het boeken? Of neemt u graag nog even alles rustig door? Dan kunt u een vrijblijvende optie van 7 dagen nemen.*

Boek uw zomer vliegvakantie Boek uw exotische vakantie

U boekt online?

Contacteer nadien ons contact center, zij brengen voor u de upgrade in orde! 09 248 67 06


(*) Bekijk de actievoorwaarden

Vroegboekactie kamerupgrade

Bij elke pakketvakantie (vlucht + hotel) geniet u van een kamerupgrade indien u tijdig reserveert.

Actievoorwaarden:
  • Een upgrade is het eerstvolgende kamertype met duurdere prijs. Een hoger kamertype kan eenzelfde kamer zijn met een ander zicht (bv zeezicht) of eenzelfde kamer met een additioneel kenmerk (bv groter terras, groter oppervlak, extra kamer). Het aanbod varieert per hotel en is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hoger kamertype op moment van boeking.
  • Geldig voor nieuwe boekingen tot en met 28/02/2019 uit het aanbod vliegvakanties zomer 2019 of exotische vakanties 2018-2019 met afreis vanaf 04/04/2019 tot en met 23/10/19
  • Upgradevoordeel beperkt tot maximum 500 EUR per kamer. De verhoging van de reissom die 500 EUR overstijgt is ten laste van de klant. Indien de verhoging van de reissom door het boeken van het hogere kamertype minder dan 500 EUR bedraagt wordt dit lagere bedrag in rekening gebracht.
  • Het dossier dient ingeboekt te worden op het hogere kamertype en het reserveringsnummer dient zo snel mogelijk telefonisch doorgegeven te worden, en dit ten laatste 7 dagen na boeking. De prijskorting waarop u recht heeft op basis van de actievoorwaarden wordt door onze Pegase Travel Advisors in het dossier ingezet.
  • Indien er twijfel bestaat over de geldigheid van de upgrade actie of de hoogte van de prijskorting op een boeking dient onmiddellijk en dit ten laatste 24 uur na boeking contact opgenomen te worden met onze Pegase Travel Advisors.
  • Niet cumuleerbaar met enige andere acties, promoties of kortingen.

Vroegboekkorting

Het bedrag van eventuele vroegboekkortingen is afhankelijk van uw bestemming, accommodatie en bepaalde vertrek- en/of verblijfsperiodes. Vroegboekkortingen gelden gedurende bepaalde boekingsperiodes en zijn enkel cumuleerbaar met de vroegboekactie (kamerupgrade), niet met enige andere acties of promoties. Contacteer uw reisprofessional of onze Pegase Travel Advisors voor de actuele kortingen. De vroegboekkortingen zijn enkel geldig op de hotelprijzen, niet op eventuele supplementen van het hotel.

Omruilgarantie

Mocht u na uw reservatie, om gelijk welke reden, uw dossier willen wijzigen, dan kan dat tot 7 dagen voor uw afreis, zonder extra kosten. U betaalt de prijs van uw nieuwe keuze. Bij wijzigingen blijf de initiële boekingsdatum van toepassing. U maakt immers geen nieuwe boeking, maar wijzigt een bestaande boeking gemaakt op een eerdere datum. Bepaalde kortingen zijn gelinkt aan deze initiële datum van boeking. Indien u dus wijzigt, kan het zijn dat deze kortingen afwijken van de huidige dagprijs, aangezien de initiële boekingsdatum van toepassing blijft. Gelieve uw reisagent of onze Pegase Travel Advisors te contacteren om uw exacte prijs te kennen. De omruilgarantie is enkel van toepassingen voor boekingen uit het aanbod vliegvakanties zomer 2019. De omruilgarantie is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij die uw vlucht uitvoert, en is niet geldig op lijnvluchten of op de bestemming Senegal.

Vrijblijvende optie tot 7 dagen

U kunt een gratis optie nemen die tot 7 dagen geldig blijft. Dit privilege is enkel van toepassingen voor boekingen uit het aanbod vliegvakanties zomer 2019 en is niet geldig op lijnvluchten of op de bestemming Senegal. Enkel geldig indien de datum waarop u een optie neemt langer dan 1 maand voor afreis is.