x
Advies nodig?

Bel 09 248 67 06
Maandag - vrijdag: 9u-19u
Zaterdag: 9u30-16u30

Gelieve dit formulier enkel te gebruiken voor technische prblemen. Voor alle vragen omtrent reservaties kunt u terecht bij ons Contact Center (070 / 750 242)

Wij zijn er voor u

09 / 248 67 06
Elke werkdag van 9u tot 19u.
Zaterdag van 9u30 tot 16u30.

Pegase luidt de winter extra luxueus in...

Reserveer tijdig en ontvang een exclusieve kamerupgrade!

Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan de beste kamers en suites. Boekt u tijdig uw vakantie, ver weg of dichtbij, dan logeert u in een hoger kamertype*: een uniek geschenk dat de kers op de taart vormt van uw luxueuze Pegase getaway!

Vroeg uw vakantie vastleggen, biedt u talrijke voordelen om in alle gemoedsrust af te tellen naar uw welverdiende vakantie.

Exclusieve kamertypes

Indien u tijdig uw vakantie vastlegt, geniet u van een ruime keuze aan de mooiste kamertypes, van kamers met balkon of zeezicht tot minisuites en gezinskamers. En die keuze blijft gegarandeerd!

Klantvoordeel tot € 500 p.p.

Het loont om uw vakantie vroeg te boeken. U gunt zichzelf namelijk een exclusieve korting tot wel € 500 per persoon.

Vrijblijvende optie van 7 dagen

Zijn er nog een aantal onzekerheden tijdens het boeken? Of neemt u graag nog even alles rustig door? Dan kunt u een vrijblijvende optie van 7 dagen nemen.**

Wijzigen tot 7 dagen voor afreis

Flexibiliteit is voor ons het hoogste goed, zelfs indien uw vakantie reeds gereserveerd is. U kunt tot 7 dagen voor uw vertrek zowel uw afreisdata, bestemming als hotel kosteloos wijzigen.**

Boek uw winter vliegvakantie Boek uw exotische wintervakantie

U boekt online?

Contacteer nadien ons contact center, zij brengen voor u de upgrade in orde! 09 248 67 06


(*) Een upgrade is het eerstvolgende kamertype met duurdere prijs. Een hoger kamertype kan eenzelfde kamer zijn met een ander zicht (bv zeezicht) of eenzelfde met een additioneel kenmerk (bv groter terras, groter oppervlak, extra kamer). Actie onder voorwaarden

(**) enkel van toepassing op een Pegase vliegvakantie (vlucht + hotel)

Bekijk de actievoorwaarden

Bij elke pakketvakantie (vlucht + hotel) geniet u van een kamerupgrade indien u tijdig reserveert.

  • Een upgrade is het eerstvolgende kamertype met duurdere prijs. Een hoger kamertype kan eenzelfde kamer zijn met een ander zicht (bv zeezicht) of eenzelfde met een additioneel kenmerk (bv groter terras, groter oppervlak, extra kamer). Het aanbod varieert per hotel en is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hoger kamertype op moment van boeking.
  • Geldig voor nieuwe boekingen tot en met 30/09/2018 van een Pegase vliegvakantie winter 2018-2019 (vlucht + hotel) met afreis in de periode 25/10/2018 - 03/04/2019.
  • Geldig voor nieuwe boekingen tot en met 30/09/2018 van een Pegase exotische vakantie 2018-2019 (vlucht + hotel) met afreis in de periode 25/10/2018 - 03/04/2019.
  • Upgradevoordeel beperkt tot maximum 500 EUR. De verhoging van de reissom die 500 EUR overstijgt is ten laste van de klant. Indien de verhoging van de reissom door het boeken van het hogere kamertype minder dan 500 EUR bedraagt wordt dit lagere bedrag in rekening gebracht.
  • Het dossier dient ingeboekt te worden op het hogere kamertype en het reserveringsnummer dient zo snel mogelijk doorgegeven te worden via contact@pegase.be, en dit ten laatste 7 dagen na boeking. De prijskorting waarop u recht heeft op basis van de actievoorwaarden wordt door het Pegase Contact Center in het dossier ingezet.
  • Indien er twijfel bestaat over de geldigheid van de upgradeactie of de hoogte van de prijskorting op een boeking dient onmiddellijk en dit ten laatste 24 uur na boeking contact opgenomen te worden met het Pegase contact center.
  • Niet cumuleerbaar met enige andere acties, promoties of kortingen.