x
Advies nodig?

Bel 09 248 67 06
Maandag - vrijdag: 9u-19u
Zaterdag: 9u30-16u30

Gelieve dit formulier enkel te gebruiken voor technische prblemen. Voor alle vragen omtrent reservaties kunt u terecht bij ons Contact Center (070 / 750 242)

Wij zijn er voor u

070 / 750 242 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 9u tot 19u.
Zaterdag van 9u30 tot 16u30.

VERKEN NIEUWE HOOGTEN IN SERVICE EN BELEVING

Met Pegase reist u in alle luxe en comfort. Wij omarmen elk aspect van uw vakantie, vanaf het moment dat u uw woning verlaat tot u weer thuis bent. Vanaf midden oktober 2017 werkt Pegase nauw samen met Brussels Airlines, Belgiës meest toonaangevende luchtvaartmaatschappij die dezelfde persoonlijke service en kwaliteitsbenadering beoogt als Pegase. Daardoor geniet u van nóg meer voordelen en privileges.Wat betekent die samenwerking voor u?

Brussels Airlines schenkt u de zekerheid van een lijnvlucht: geen lange wachttijden, vaste uurschema’s, minder onvoorziene omstandigheden. Het is de meest betrouwbare Belgische luchtvaartmaatschappij wat de wijzigingen van vertrekuren betreft. Bovendien heeft u 20% eer keuze aan afreisdagen en nieuwe bestemmingen. En u kunt rekenen op de professionaliteit van zo’n 3500 medewerkers die u bijstaan in uw eigen taal.Extra flexibiliteit en snelheid

Op Zaventem is er een aparte check-in desk die exclusief voor u gereserveerd is. Aanschuiven en wachten zijn dus tot een minimum beperkt. Bovendien mag u uw handbagage tot 12 kg en uw ruimbagage tot maar liefst 23 kg* vullen. En dat vanop de eerste zitrijen, want die worden voor u vrijgehouden.

Mooie extra’s bovenop uw bestaande privileges

Reizen met Pegase en Brussels Airlines betekent een aantal extra VIP privileges bovenop de Pegase-privileges waarvan u sowieso al geniet.

  TOEGANG TOT UNIEK LOUNGE CONCEPT ‘THE LOFT’

  In de gloednieuwe lounge The Loft op de luchthaven van Zaventem geniet u van een uitgebreid buffet waar u zowel van Belgische als van internationale gerechten kunt genieten. U kunt er relaxen of net heel productief zijn, even bijslapen in de ‘nap boxes’ of een verkwikkende douche nemen in de badkamers.

 • ALS EERSTE AAN BOORD

  Naast een aparte Premium Check-in desk voor Pegase klanten en toegang tot de Fast Lane tijdens de veiligheidscontroles geniet u ook van priority boarding. Zo kunt u rustig uw handbagage opbergen en plaatsnemen op de voorste rijen.

 • THE FOODMAKER; 100% BELGISCH

  The Foodmaker is een Belgisch bedrijf dat ultravers en gezond eten maakt met biologische en lokale seizoensproducten. Indien uw vlucht korter is dan 2h30, proeft u een overheerlijke salades of koude snack. Bij langere vluchten krijgt u een warme maaltijd voorgeschoteld.

  Uiteraard geniet u ook kosteloos van een ruime selectie alcoholische en niet-alcoholische dranken tijdens uw vlucht.Ontdek het aanbod* Egypte & Cabo Verde: 20 kilo ruimbagage.