x
Advies nodig?

Bel 09 248 67 06
Maandag - vrijdag: 9u-19u
Zaterdag: 9u30-16u30

Gelieve dit formulier enkel te gebruiken voor technische prblemen. Voor alle vragen omtrent reservaties kunt u terecht bij ons Contact Center (070 / 750 242)

Wij zijn er voor u

070 / 750 242 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 9u tot 19u.
Zaterdag van 9u30 tot 16u30.

The Residence Porto Mare

Portugal, Madeira, Funchal

  • Overzicht
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Troeven
  • Eten en drinken
  • Kinderen
  • Verblijfstypes
  • Vluchtinfo
  • Bijzonderheden
Printversie Mail door

Als u de lobby met koel marmer bent binnengewandeld en doorloopt tot aan het panoramische terras dan begrijpt u meteen waar het hier om draait: elegantie, veel ruimte en de Atlantische Oceaan voortdurend in uw blikveld. U vindt altijd wel een rustig plekje om te bekomen van de drukte van ons gejaagde leven. De gebouwen omarmen het zwembad dat baadt in een zee van exotische Afrikaanse flora en omringd is met zonneterrassen. De 99 comfortabele studio’s en appartementen van The Residence zijn bedoeld voor families en hebben allemaal een kitchenette, maar de kans is groot dat u niet kunt weerstaan aan het show cooking buffet of de verfijnde gerechten die het Italiaanse, Portugese of Mediterrane restaurant u elke avond voorschotelen. Behoort tot de Porto Bay Hotels & Resorts.


De 99 comfortabele studio’s en appartementen maken deel uit van het elegante Porto Mare-resort, hebben een eigen receptie en zijn stijlvol hedendaags-klassiek ingericht met veel licht hout. Allemaal hebben ze een oversized bed, een sofa die kan uitgeklapt worden en een kitchenette. Maar de kans is groot dat u niet kunt weerstaan aan het show cooking buffet of de verfijnde gerechten die het Italiaanse, Portugese of Mediterrane restaurant u elke avond voorschotelen. Een intens gevoel van rust overvalt u als u vanop het uitkijkterras de zee van groen bekijkt die uitmondt in de Atlantische Oceaan, en waarin allerlei tropische vogeltjes u vrolijk de dag influiten. Ook de rest van de uitgebreide faciliteiten van Porto Mare maakt hier een uitgelezen vakantieverblijf voor de hele familie van: een spa, 2 buitenzwembaden in een uitbundige subtropische tuin, 2 indoor pools, een Kids’ Club, een tennis- en squashterrein en een minigolf. En wilt u toch een keertje naar buiten, dan wachten in het binnenland levada-wandeltochten en in de oceaan dolfijnen en walvissen. Behoort tot de Porto Bay Hotels & Resorts.