x
Advies nodig?

Bel 09 248 67 06
Maandag - vrijdag: 9u-19u
Zaterdag: 9u30-16u30

Gelieve dit formulier enkel te gebruiken voor technische problemen. Voor alle vragen omtrent reservaties kunt u terecht bij onze klantendienst

Wij zijn er voor u

09 / 248 67 06
Elke werkdag van 9u tot 19u.
Zaterdag van 9u30 tot 16u30.

U geniet onderstaande privileges bij boeking van hotel + vlucht

Onze service gaat veel verder dan de reservatie van een hotel en transport. Wij volgen uw reis nauwlettend op en staan u bij als u bijkomende wensen heeft. Bovendien geniet u van extra comfort dankzij talloze privileges. Aan dat exclusieve aanbod van bestemmingen en hotels verbinden wij een persoonlijke dienstverlening die mogelijke zorgen compleet wegveegt..

De volgende privileges zijn steeds inbegrepen en maken uw exotische reis uniek:

 • EEN PRIVÉCHAUFFEUR BRENGT U NAAR UW HOTEL

  Na aankomst op uw bestemming brengt uw privéchauffeur u rechtstreeks naar uw hotel. U hoeft dus niet te wachten op een ander reisgezelschap en u maakt geen tussenstops. Bij afloop van uw vakantie brengt uw privéchauffeur u terug naar de luchthaven.

 • SNELLER DOOR DE LUCHTHAVEN DANKZIJ DE FAST LANE

  Dankzij de Fast Lane op Brussels Airport is uw wachttijd aan de veiligheidscontrole aanzienlijk korter. Uw instapkaart en een eenvoudige streepjescode geven u toegang tot een aparte VIP-doorgang naar de screening.

 • WACHT UW VLUCHT ONTSPANNEN AF IN DE LUCHTHAVENLOUNGE

  Als Pegase-klant hebt u toegang tot de lounge op Brussels Airport. Hier kunt u genieten van een lekker ontbijtbuffet terwijl u de krant leest. Mits supplement kunnen wij u ook op verschillende luchthavens in het buitenland toegang geven tot een lounge, vaak met andere extra’s inbegrepen.

 • 24 UUR TEVREDENHEISGARANTIE

  Mocht er zich tijdens uw vakantie een onverwacht probleem voordoen met uw hotel, dan ontvangt u binnen de 24 uur een gepaste oplossing. Indien deze niet voldoet, kunt u met de eerstvolgende vlucht naar huis en wordt de reissom integraal terugbetaald.

 • PEGASE CONNECTED SERVICE

  Dankzij Signature Connected Service kunt u onze reisexperts dag en nacht bereiken. Bovendien wordt u in vele hotels persoonlijk bezocht door een reisleider, uiteraard enkel indien u dit wenst.

 • BESCHERMD DOOR EEN ANNULERINGSGARANTIE

  Een standaard annuleringsverzekering tot 625 EUR per persoon is inbegrepen indien u om persoonlijke redenen uw reis toch niet kunt aanvatten. Wenst u een bescherming die uw volledige reissom dekt, dan kunt u opteren voor de Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering.

 • EEN PRIVÉCHAUFFEUR HAALT U THUIS OP

  Dankzij de Pegase Airport Service brengt een privéchauffeur u zorgeloos richting de vertrekhal van de luchthaven en haalt u weer op bij terugkomst. Het staat u vrij te kiezen of u dit privilege wenst op te nemen. Consulteer hiervoor uw reisagent of neem contact op met ons. Bij een online boeking kan dit privilege bijgeboekt worden aan de prijs van € 120/dossier.

Aanbod exotische vakanties